T. +31 10 30 27 600info@quintlegal.comEnglish

welcome to quint legal

Het Kantoor

Quint Legal is het corporate & commercial boutique kantoor gevestigd in Rotterdam. Aan de voet van de Willemsbrug, op steenworp afstand van de Markthal. Onze toegewijde advocaten zijn er voor ondernemers en ondernemingen uit alle sectoren van het bedrijfsleven. Onze visie: het draait om uw belangen. U krijgt bij ons wat u nodig hebt. Wij zeggen waar het op staat. Volledig onafhankelijk.Signatuur

Quint Legal is…
het corporate & commercial boutique kantoor met Rotterdamse signatuur.

Quint Legal bestaat…
uit een team dat jarenlang succesvol heeft samengewerkt bij hetzelfde grote kantoor in de top van de internationale advocatuur.

Quint Legal combineert…
door haar unieke achtergrond hoogwaardige juridische dienstverlening en service van een groot advocatenkantoor met de persoonlijke toewijding en flexibiliteit van een boutique kantoor.

Quint Legal helpt…
ondernemers, bedrijven en hun bestuurders, aandeelhouders, commissarissen en adviseurs bij complexe juridische vraagstukken die de business en organisatie van de onderneming raken.

Quint Legal biedt…
vertrouwde kwaliteit, uitstekende service en maatwerk tegen transparante en concurrerende tarieven.

Meerwaarde? Flexibiliteit!

Wat betekent dit voor u?
Dit betekent meer flexibiliteit om u ruime ervaring en specialistische expertise aan te bieden tegen transparante en concurrerende tarieven.

Dit betekent meer flexibiliteit om uw zaken op effectieve en efficiënte wijze door een of meer van onze advocaat-partners te laten behandelen.

Dit betekent meer flexibiliteit om snel te schakelen en doortastend op te treden waarbij wij praktische en pragmatische oplossingen bieden voor uw specifieke situatie.

Dit betekent meer flexibiliteit om er voor u te zijn, waar en wanneer nodig.

Dit betekent meer flexibiliteit om rekening te houden met uw budget.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Transparantie en duidelijkheid

Tarieven. U kunt bij ons rekenen op heldere en redelijke tarieven. Als uw voorkeur uitgaat naar een alternatieve tariefstructuur, zoals een vaste prijs, dan bespreken wij dat graag met u. Quint Legal brengt geen opslag voor algemene kantoorkosten in rekening.

Algemene voorwaarden. Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


Wij delen onze kennis / Workshops

Dat doen wij door geregeld op te treden als docent, bijvoorbeeld door workshops te verzorgen over diverse actuele onderwerpen. Van workshops voor ondernemers die meer willen weten over de mogelijkheden om aansprakelijkheidsrisico’s te beperken tot lezingen voor bedrijfsjuristen die geen gelegenheid hebben om de laatste ontwikkelingen bij te houden.

De invulling van de workshop kan volledig worden aangepast aan uw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Aandacht voor Start-Ups

Vele succesvolle ondernemers uit de meest uiteenlopende sectoren hebben wij begeleid bij het opzetten van een nieuwe onderneming. Ook start-ups kunnen bij Quint Legal terecht voor specialistisch maatwerk.

Kunnen wij u van dienst zijn?
Neem dan contact met ons op.

Contact