T. +31 10 30 27 600info@quintlegal.comEnglish

welcome to quint legal

Quint Legal is het corporate & commercial boutique kantoor met Rotterdamse signatuur

Ondernemers en ondernemingen staan voortdurend voor commerciële uitdagingen. En daaraan zijn vaak juridische aspecten verbonden. Goede juridische ondersteuning draagt daarom bij aan succesvol ondernemen. De advocaten van Quint Legal bieden u die waardevolle ondersteuning met kennis, daadkracht en efficiënte oplossingen.
Een team van advocaten

Samen meer dan 15 jaar succesvol gewerkt bij hetzelfde grote kantoor in de top van de internationale advocatuur. Nu verder onder de naam Quint Legal in ons eigen kantoor in het centrum van Rotterdam.
> Maak kennisEen eigen signatuur

Quint Legal combineert door haar unieke achtergrond hoogwaardige juridische dienstverlening en service van een groot advocatenkantoor met de persoonlijke toewijding en flexibiliteit van een boutique kantoor.
> Lees verder

Mét expertise

De advocaten van Quint Legal zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, (internationaal) contractenrecht en procesrecht. Wij richten ons op ondernemingsrechtelijke vraagstukken, corporate governance, commerciële & technische contracten, conflictoplossing en aansprakelijkheid.
> Meer weten over onze expertise

En flexibiliteit

Flexibiliteit betekent voor u ruime ervaring en specialistische expertise tegen transparante en concurrerende tarieven.
> Wat betekent dit nog meer voor u?

Met onze specialistische kennis inspireren wij onze cliënten én elkaar. Dat stelt ons in staat uw zaak vanuit meerdere invalshoeken te benaderen en in combinatie met onze ruime praktijkervaring bieden wij oplossingen die u verder helpen.
Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? info@quintlegal.com